Wij zijn dé specialist inapp development in Rotterdam

Ons app development team in Rotterdam staat klaar voor jou. Wij ontwikkelen maatwerk apps die het verschil maken.

Het kantoor van The Next App ligt op loopafstand van de Erasmusbrug

App development Rotterdam

Ben je op zoek naar een app developer in Rotterdam die jouw app idee moeiteloos omzet in een nieuwe maatwerk app? Zoek dan niet verder, The Next App is dé specialist in Rotterdam en omstreken in het ontwikkelen van innovatieve maatwerk apps die het verschil maken. Mobiele apps die hoog scoren qua gebruikersvriendelijkheid en die een groot succes worden bij jouw doelgroep.

Om succesvol te kunnen zijn, willen wij alles weten van jouw doelgroep. Door in de huid van jouw doelgroep te kruipen, weten wij hoe hij denkt en wat hij verwacht van een app. Op deze manier zijn wij in staat om apps te creëren die een daadwerkelijke behoefte vervullen en buitengewoon hoog scoren op gebruikersgemak.

Niet alleen zorgen wij voor de ontwikkeling van succesvolle apps, ook denken wij met je mee over de promotie en marketing ervan. Zo heeft jouw mobiele app binnen de kortste keren een groot bereik. Samen met jou werken wij aan het succes van je mobiele app.

The Next ontwikkelt vanuit Rotterdam maatwerk mobiele apps

Wij ontwikkelen maatwerk mobiele apps

Ons succes komt doordat wij ons richten op maatwerk mobiele apps. Door maatwerk te leveren, kunnen wij de mobiele app volledig afstemmen op jouw wensen. En de wensen van jouw doelgroep natuurlijk. Je loopt daarom nooit tegen de beperkingen van standaard mobiele apps aan.

Daarnaast is onze kwaliteitswaarborging feilloos. Wij testen al onze apps volledig geautomatiseerd zodat wij alle mogelijke scenario’s kunnen testen. Hierdoor scoren onze apps zeer hoog qua betrouwbaarheid. Ook het publiceren in de app stores gaat volledig automatisch zodat altijd de juiste versie wordt aangeboden.

Niet alleen verzorgen wij de development van mobiele apps, ook ontwikkelen wij de bijbehorende backend (API) en de hosting van je app. Zo ben je zeker van een totaalpakket voor jouw app development zodat je er verder geen omkijken naar hebt

The Next ontwikkelt mobiele apps voor zowel Android als iOS

Zowel iOS als Android

Onze mobile app ontwikkelaars zitten niet vast aan een bepaald platform. Met het grootste gemak zetten wij een app om van iOS naar Android of andersom. Zo ben je zeker van het grootste bereik zodat iedereen jouw fraaie app kan downloaden en gebruiken.

Wij maken zowel native apps, hybride apps als progressieve web apps. Graag denken wij met je mee welke technologie het beste aansluit bij jouw doelstellingen en doelgroep om maximaal gebruik te maken van alle innovatieve mogelijkheden.

Voor typisch Rotterdamse klanten hebben wij mobiele apps ontwikkelt

Typisch Rotterdamse klanten

Niet voor niets zijn wij dé app development specialist in Rotterdam en omgeving. Dat bewijzen wij elke dag samen met onze klanten. Zo werken wij onder andere voor typisch Rotterdamse organisaties zoals de Gemeente Rotterdam, Stichting Radar, Move4U, Cierpa en Quooker. Kunnen wij ook jouw organisatie van dienst zijn?

Neem contact met ons op en maak kennis met onze app developers in Rotterdam.

Benieuwd hoe wij jouw app tot een succes maken?

Berry maakt graag kennis met je.

010 307 6100info@thenextapp.nl