Wij ontwikkelen maatwerkmobile apps voor iOS en Android

Ons team ontwikkelt mobile apps voor klanten uit heel Nederland. Ook lokaal weten mensen ons te vinden, waardoor we voor diverse klanten uit Rotterdam een app hebben mogen ontwikkelen.

App development

De mobiele telefoon is altijd in de buurt. Daarom is een mobiele applicatie een perfect verlengstuk voor jouw dienstverlening of product. Wij helpen je bij het uitwerken van een plan voor jouw mobiele app en we hebben de technische kennis in huis om deze app te realiseren.

Wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van jouw native app, hybride app of progressive web app. Daarbij denken we graag mee hoe we jouw app optimaal kunnen inzetten door bijvoorbeeld gebruik te maken van mobile push notificaties of augmented reality.

Net als native apps kunnen hybride apps en pwa's toegevoegd worden aan het home screen van de gebruiker en zijn zij beschikbaar voor verschillende platformen. Door de ontwikkeling met Google Flutter maken we app die beschikbaar zijn op meerdere platformen (iOS, Android, Web en Desktop)

Android development

Android app ontwikkeling

Google heeft aan het einde van 2007 de eerste versie van Android uitgebracht. Tot op de dag van vandaag, is Android het meest populaire besturingssysteem ter wereld.

Wereldwijd is ongeveer 70% van de mobiele telefoons voorzien van Android. In Nederland ligt dit percentage iets lager, namelijk 60%.

Door een app te laten maken voor Android heb je een groot bereik, maar er staan ook heel veel mobiel apps in de Google Play Store.

Wil je een app laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op, zodat onze app ontwikkelaars je kunnen adviseren over de mogelijkheden op Android voor jouw app.

iOS ontwikkeling

iOS app ontwikkeling

Ook voor de ontwikkeling van iPhone/iPad apps bent u bij ons aan het goede adres.

Ons team van ervaren iOS developers weten precies hoe ze jouw app succesvol kunnen maken. Daarnaast helpen we bij de randzaken, zoals het inrichting van je App Store omgeving zodat je app optimaal gevonden wordt.

Kortom, zoek niet langer naar een Apple developer, maar neem contact met ons op.

Berry Goudswaard / Founder The Next App

Benieuwd hoe wij jouw app tot een succes maken?

Berry maakt graag kennis met je.

010 307 6100info@thenextapp.nl