App ontwikkelaar Rotterdam met ruime ervaring

The Next App ontwikkelt maatwerk apps voor bedrijven in heel Nederland. Dit doen we vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam aan de Westblaak. Het is daarom ook niet gek dat een groot deel van onze klanten uit Rotterdam en omstreken komt.

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Westblaak in Rotterdam

Waarom The Next App als app ontwikkelaar?

Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobile apps voor iOS en Android. Daar zijn we niet uniek in, maar waarom zou je dan voor ons kiezen?

De Rotterdamse klanten die door ons een mobile app hebben laten bouwen, hebben de voordelen ondervonden van lokaal ondernemen. Voor ons is het geen probleem om even bij je langs te komen om de details van jouw app door te spreken. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op de Westblaak.

Naast de voordelen van lokaal ondernemen hebben we je natuurlijk nog meer te bieden:

  • Ruime ervaring in het ontwikkelen van mobile apps
  • Ontwikkeling voor zowel iOS als Android
  • We kiezen de juiste technieken voor jouw app (native, hybride of cross platform)
  • Een efficiënte en transparante werkwijze
  • Wij ontwikkelen totaaloplossingen en verzorgen dus ook API's en hosting.

Wij zijn overtuigd van onze werkwijze en durven te zeggen dat wij dé (zakelijke) app ontwikkelaar in Rotterdam zijn.

Wij bieden een totaaloplossing

Meer dan een app ontwikkelaar

Er komt veel meer kijken bij het ontwikkelen van een app. App development is slechts een onderdeel in het proces van het bouwen van een (nieuwe) app.

Design / UX

Het design van jouw mobiele applicatie is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelproces. Of het nu gaat om een app die moet passen bij de uitstraling van jouw bedrijf óf de ontwikkeling van een compleet nieuwe uitstraling.

Advies over native, Hybride of Cross platform?

Allereerst zullen we moeten bepalen welk type app het beste past bij jouw project. Als je een iOS én Android app wilt laten ontwikkelen, dan is een hybride of cross platform app wellicht interessant. Met deze techniek kunnen we één app te ontwikkelen die geschikt is voor iOS én Android.

In sommige gevallen is het verstandig om een native app te ontwikkelen. Het nadeel is dat er een iOS app én een Android app gemaakt moet worden. Dit zorgt voor hogere ontwikkelkosten en meer onderhoud.

Wij zullen je adviseren bij het kiezen van de juiste techniek!

Inleving in jouw business

Wanneer je een (zakelijke) app wilt laten maken is het een pré als de app ontwikkelaar je business begrijpt. Bij The Next App vinden we het daarom erg belangrijk dat we onze opdrachtgevers goed leren kennen, zodat we actief kunnen meedenken.

Totaaloplossing

Wij ontwikkelen niet alleen mobiele apps maar ook webapplicaties. Hierdoor kunnen onze app developers een totaaloplossing voor jouw app leveren.

Ook over de hosting hoef je je geen zorgen te maken. In een handomdraai hebben onze cloud engineers cloud omgeving ingericht, die helemaal is afgestemd op jouw app. Door de schaalbaarheid van onze cloud omgeving is jouw app voorbereid op het grote succes.

Marketing en promotie

Je app moet uiteraard goed gevonden worden in de Apple App Store en/of Google Play Store. Het kiezen van de juiste (zoek)woorden in je omschrijving is daarom erg belangrijk. The Next App kan voor je onderzoeken wat de juiste woorden zijn, zodat jouw app gevonden wordt door de door jouw beoogde doelgroep.

Neem contact op met The Next App voor het ontwikkelen van jouw app

Afspraak maken met dé app ontwikkelaar in Rotterdam

Wil je meer weten over de manier waarop wij jouw app tot een succes kunnen maken? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de app developers van The Next App? Kom gerust eens langs voor een kop koffie.

Ons kantoor in Rotterdam is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Maar ook met de auto zijn wij goed te bereiken en er zijn voldoende parkeerfaciliteiten in de buurt.

Spreek je liever bij jou op kantoor af? Geen probleem!

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Berry Goudswaard / Founder The Next App

Benieuwd hoe wij jouw app tot een succes maken?

Berry maakt graag kennis met je.

010 307 6100info@thenextapp.nl