The Next App is een ervaren ontwikkelaar in Amsterdam

Ben je op zoek naar een goed en betrouwbare app ontwikkelaar, dan ben je bij The Next App aan het juiste adres

Amsterdam app developer mobile apps, zowel Android als iOS

Waarom The Next App als app ontwikkelaar?

Het team van The Next App ontwikkelt maatwerkoplossingen die voldoen aan jouw unieke behoeften. Onze ervaren ontwikkelaars leveren dé app waar jij om vraagt

Je kunt niet alleen terecht bij ons voor de ontwikkeling van je mobile app, maar wij zorgen ook voor de gerelateerde zaken zoals UX/UI, backend ontwikkeling of koppelingen met andere software. AR, VR en zelfs iOT, niets is ons te gek, dus daag ons uit met jouw idee.

Wat heeft The Next App jouw te bieden?:

  • Ruime ervaring in het ontwikkelen van mobile apps
  • Ontwikkeling voor zowel iOS als Android
  • We kiezen de juiste technieken voor jouw app (native, hybride of cross platform)
  • Een efficiënte en transparante werkwijze
  • Wij ontwikkelen totaaloplossingen en verzorgen dus ook API's en hosting.

Wij zijn overtuigd van onze werkwijze en durven te zeggen dat wij dé app ontwikkelaar voor Amsterdam zijn.

Wij bieden een totaaloplossing

The Next App is meer dan een app ontwikkelaar

Het ontwikkelen van eem mobiele app bestaat uit meerdere onderdelen/stappen. Wij zorgen ervoor dat je stap voor stap het juiste pad bewandelt en zorgen voor een perfect uitresultaat.

De startfase

In het begin van het project heb je een idee, maar dit moet waarschijnlijk nog verder worden uitgewerkt. Wat moet de app gaan doen en wie is de doelgroep? Is de app iets waar de doelgroep op zit te wachten? Hoe zou de doelgroep de app het beste kunnen benutten? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die we in deze fase zullen beantwoorden.

Design / UX

Het ontwerp van je mobiele applicatie is van essentieel belang in het ontwikkelproces, of je nu een app wilt die naadloos aansluit bij de identiteit van je bedrijf of juist een compleet nieuwe uitstraling wilt creëren.

Advies over techniek?

We moeten vaststellen welk type app het meest geschikt is voor jouw project. Als je zowel een iOS als Android app wilt laten ontwikkelen, kan een hybride of cross-platform app een interessante optie zijn. Met deze aanpak kunnen we één app ontwikkelen die compatibel is met zowel iOS als Android.

Soms is het raadzaam om een native app te ontwikkelen, maar dit brengt wel mee dat zowel een iOS- als een Android-app moeten worden gecreëerd. Dit resulteert in hogere ontwikkelingskosten en meer onderhoud. Vaak gebruiken we Google Flutter om ervoor te zorgen dat je een app krijgt die native aanvoelt, maar qua ontwikkelkosten gelijk is aan een crossplatform app

Wij zullen je adviseren bij het kiezen van de juiste techniek!

Inleving in jouw business

Bij het laten ontwikkelen van een (zakelijke) app is het van meerwaarde als de app-ontwikkelaar begrijpt hoe jouw bedrijf werkt. Bij The Next App hechten we daarom veel waarde aan het grondig leren kennen van onze opdrachtgevers, zodat we proactief kunnen meedenken.

Totaaloplossing

Wij ontwikkelen niet alleen mobiele apps maar ook webapplicaties. Hierdoor kunnen onze app developers een totaaloplossing voor jouw app leveren.

Onze expertise strekt zich niet alleen uit tot mobiele apps, maar ook tot webapplicaties. Hierdoor zijn onze app-ontwikkelaars in staat om een allesomvattende oplossing te bieden voor jouw app-behoeften.

Marketing en promotie

Natuurlijk is het essentieel dat je app goed wordt gevonden in de Apple App Store en/of Google Play Store. Het selecteren van de juiste zoekwoorden in je beschrijving is daarbij van groot belang. The Next App kan onderzoek voor je doen om de juiste zoekwoorden te bepalen, waardoor jouw app wordt ontdekt door de gewenste doelgroep.

Neem contact op met The Next App voor het ontwikkelen van jouw app

Afspraak maken?

Wil je meer weten over de manier waarop wij jouw app tot een succes kunnen maken? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de app developers van The Next App? Kom gerust eens langs voor een kop koffie.

Ons kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Maar ook met de auto zijn wij goed te bereiken en er zijn voldoende parkeerfaciliteiten in de buurt.

Spreek je liever bij jou op kantoor af? Geen probleem!

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Berry Goudswaard / Founder The Next App

Benieuwd hoe wij jouw app tot een succes maken?

Berry maakt graag kennis met je.

010 307 6100info@thenextapp.nl