Wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties en middleware.

Het team van The Next App bestaat uit briljante koppen die op maat gemaakte applicaties ontwikkelen. We geloven in software die naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen, waarbij de gebruiker centraal staat.

Web development

Webapplicaties

In een bedrijf bestaan vaak diverse ingewikkelde bedrijfsprocessen die met standaard software moeilijk geautomatiseerd kunnen worden. Soms is een standaard softwarepakket aan te passen, zodat het alsnog een specifiek bedrijfsproces kan automatiseren. Echter is dit niet altijd een verstandige keuze, omdat het aanpassen van standaard software, zorgt voor minder efficiente/snelle software.

The Next App ontwikkelt maatwerk webapplicaties waarmee wij je bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk gaan aansturen. Onze webapplicaties kunt u vergelijken met een maatpak, dat helemaal is afgestemd op het 'lijf' van je bedrijf. De standaard softwarepakketten zijn te vergelijken met de pakken die worden vermaakt.

Middleware

Middleware

Vaak zijn er meerdere softwarepakketten die gebruikt worden in een organisatie waar gegevens tussen uitgewisseld dienen te worden.

Enkele voorbeelden zijn:

  • AFAS
  • Exact
  • SAP
  • Salesforce

The Next App ontwikkelt middleware zodat de gegevens tussen diverse systemen uitgewisseld kunnen worden. Wijzigingen in de gegevens worden automatisch verwerkt in andere applicaties.

Berry Goudswaard / Founder The Next App

Benieuwd hoe wij jouw app tot een succes maken?

Berry maakt graag kennis met je.

010 307 6100info@thenextapp.nl