Webapplicatie & mobile appvoor slachthuis controles

Ontwikkeling van een webapplicatie en mobile app (iOS / Android), waarmee audits uitgevoerd kunnen worden in slachthuizen.

MSD Animal Health - Webapplicatie & mobile app voor slachthuis controlesMSD Animal Health - Webapplicatie & mobile app voor slachthuis controles

Over de MSD

MSD Animal Health België (onderdeel van Merck) is één van de wereldleiders op het gebied van diergezondheid, diergeneesmiddelen en gezondheidsoplossingen voor alle diersoorten.

Door middel van slachthuis onderzoeken wordt de frequentie van de longaandoeningen pleuritis en mycoplasma in kaart gebracht. De onderzoeken worden gedaan aan de hand van twee scoresystemen, namelijk het BOLLO-scoresysteem en Slaughterhouse Pleuritis Evaluation System (S.P.E.S.)

Mobile app

Features

Onze mobile app zorgt ervoor dat de notities centraal worden opgeslagen. Daarnaast kunnen NVB medewerkers elkaar wijzen op belangrijke notities of events, zodat iedereen altijd op de hoogte is.

undefinedundefined
  • Dashboard

    Op het dashboard kunnen de gebruikers direct zien wat de laatste ontwikkelingen zijn.

  • Notificaties

    Notificaties worden getstuurd om ervoor te zorgen dat gebruikers altijd up to date zijn.

  • Veilig

    Alle gegevens worden verstuurd over een beveiligde verbinding, zodat er niets onderschept kan worden.

MSD Animal Health - Webapplicatie & mobile app voor slachthuis controlesMSD Animal Health - Webapplicatie & mobile app voor slachthuis controles

De mobile app die wij bouwden moest snel reageren, omdat het slachtvee op een hoog tempo voorbij komt. Een hapering zou betekenen dat de keurder niet alle longen heeft kunnen scoren.

Keurders die bij de slachthuizen de audits uitvoeren kunnen vooraf aangeven of zij gaan controleren op pleuritis, mycoplasma of beide. De app toont vervolgens alleen relevante schermen

Na het invoeren van de scores heeft de keurder nog de mogelijkheid om correcties door te voeren, zodat foutieve invoer kan worden hersteld.

Zodra het mobiele device een internetverbinding heeft zullen de resultaten worden gesynchroniseerd naar de webapplicatie, zodat daar de rapportage gemaakt kunnen worden.