MSD Animal Health - Webapplicatie & mobile app voor slachthuis controles

MSD Animal Health

Webapplicatie & mobile app voor slachthuis controles

vorige volgende

MSD Animal Health België (onderdeel van Merck) is één van de wereldleiders op het gebied van diergezondheid, diergeneesmiddelen en gezondheidsoplossingen voor alle diersoorten.

Door middel van slachthuis onderzoeken wordt de frequentie van de longaandoeningen pleuritis en mycoplasma in kaart gebracht. De onderzoeken worden gedaan aan de hand van twee scoresystemen, namelijk het BOLLO-scoresysteem en Slaughterhouse Pleuritis Evaluation System (S.P.E.S.)

Mobile app voor iOS en Android om audits mee uit te voeren

Mobile app

De mobile app die wij bouwden moest snel reageren, omdat het slachtvee op een hoog tempo voorbij komt. Een hapering zou betekenen dat de keurder niet alle longen heeft kunnen scoren.

Keurders die bij de slachthuizen de audits uitvoeren kunnen vooraf aangeven of zij gaan controleren op pleuritis, mycoplasma of beide. De app toont vervolgens alleen relevante schermen

Na het invoeren van de scores heeft de keurder nog de mogelijkheid om correcties door te voeren, zodat foutieve invoer kan worden hersteld.

Zodra het mobiele device een internetverbinding heeft zullen de resultaten worden gesynchroniseerd naar de webapplicatie, zodat daar de rapportage gemaakt kunnen worden.

Webapplicatie

Met behulp van de webapplicatie kunnen klanten van MSD Animal Health de resultaten van hun organisatie bekijken. De resultaten kunnen zij vergelijken met de scores van andere slachthuizen in België.

Uiteraard is de data goed beveiligd en kunnen gebruikers alleen data van hun eigen organisatie inzien.

De beheerders bij MSD kunnen rapportages maken die geëxporteerd kunnen worden als PDF bestanden. In deze rapportages kunnen ze vergelijkingen maken tussen verschillende periodes en organisaties en deze makkelijk delen met belanghebbende.

Webapplicatie voor het beheren van audits

De techniek

De webapplicatie is ontwikkelt met CakePHP en Angular, zodat er een zeer gebruiksvriendelijke applicatie is neergezet.

Google Flutter is onze keuze geweest voor de ontwikkeling van de mobile app. Hierdoor is de app razend snel en kleine micro animaties zorgen voor feedback naar de gebruiker.

De authenticatie gebeurd aan de hand van het OAuth2 protocol, wat onder andere ook gebruikt wordt door Facebook en Google.

Laten we praten

We helpen je graag verder. Wat kunnen we voor je doen?

Offerte aanvragen

Wil je weten wat de kosten zijn om jouw app te laten ontwikkelen? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, zodat we een goede schatting kunnen maken.
Velden met een * zijn verplicht

Bedankt voor jouw bericht. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

De koffie staat klaar

Wij praten graag met je over jouw ideeën.
Velden met een * zijn verplicht

Bedankt voor jouw bericht. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.