Incision - Een e-learning platform in de palm van je hand

Incision

Een e-learning platform in de palm van je hand

vorige volgende

Incision Academy is een e-learning platform waarmee mensen getraind worden om de voorbereidingen in de operatie kamer sneller en grondiger uit te voeren.

Alle voorbereidingen zijn stap voor stap in kaart gebracht, zodat het bijna te vergelijking is met een handleiding van Ikea. Deze stappen worden verduidelijkt aan de hand van 2D en 3D videomateriaal.

Naast het cursusmateriaal bevat het e-learning platform ook de mogelijkheid om certificaten te behalen door het uitvoeren van tests.

In november 2018 heeft het innovatieve e-learning platform de Accenture Innovation Award in de categorie 'Education' gewonnen. .

E-learning mobile app

Mobile app

The Next App ontwikkelde de Incision Academy app, waarin veel functionaliteiten van de webapplicatie beschikbaar zijn.

Het videomateriaal is in 3D beschikbaar, waardoor gebruikers met behulp van een virtual reality bril een operatie kunnen ervaren alsof ze er bij zijn. Ook zijn de video's te downloaden, zodat deze ook te bekijken zijn als er geen internetverbinding beschikbaar is.

De geavanceerde zoekfunctie maakt het mogelijk te zoeken en/of filter in het gepersonaliseerde cursusaanbod. Gebruikers kunnen op deze manier snel cursusmateriaal vinden wat voor hun van toepassing is.

Het interactief leren zorgt ervoor dat gebruikers de leerstof goed begrijpen. Gebruikers worden tijdens het kijken van de video overhoord en krijgen ze direct feedback op het antwoord dat zij gegevens hebben.

De push notificatie functie zorgt ervoor dat Incision Academy gebruikers op de hoogte kan brengen van bijv. nieuw cursus materiaal.

De techniek

De webapplicatie van Incision Academy was nog volop in ontwikkeling toen The Next App de mobile app mocht gaan ontwikkelen. Delen van de API waren ook al ontwikkeld, waardoor wij de app hebben gekoppeld aan de bestaande API.

Wij hebben besloten de app te ontwikkelen met behulp van Ionic, zodat we onderdelen van de webapplicatie konden hergebruiken. Hierdoor hebben we de doorlooptijd kunnen verkorten en hebben we het onderhoud kunnen beperken.

De push notificaties worden verstuurd met behulp van Firebase Messaging, wat een betrouwbare (gratis) dienst is van Google.

Incision academy cursus in de mobile app

Laten we praten

We helpen je graag verder. Wat kunnen we voor je doen?

Offerte aanvragen

Wil je weten wat de kosten zijn om jouw app te laten ontwikkelen? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, zodat we een goede schatting kunnen maken.
Velden met een * zijn verplicht

Bedankt voor jouw bericht. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

De koffie staat klaar

Wij praten graag met je over jouw ideeën.
Velden met een * zijn verplicht

Bedankt voor jouw bericht. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.